DÜNYANIN EN BÜYÜK 2. İPLİK FUARI TÜYAP'TA

Türkiye’nin ve dünyanın lider iplik üreticilerinin son trendlerini ve en yeni ürünlerini sektör ile buluşturacağı İstanbul İplik Fuarı, küresel iplik ticaretine yön veren en önemli platformlardan biri olmaya devam ediyor.

İplik sektörünün en büyük üreticilerinin, yüksek performanslı ve üstün kaliteli ürünlerini sergileyeceği fuar, sektörün nabzını tutmak ve yenilikleri takip etmek isteyen tüm profesyoneller için kaçırılmaz ticari fırsatlar sunuyor.

Türkiye, Avrupa ve Yakın Coğrafya’dan üretici, tedarikçi, ithalatçı firmaları bir araya getiren, binlerce tekstil üreticisinin ziyaret ettiği, satın alım yaptığı fuar, bu yıl da sektör temsilcilerini bir araya getirecek.

İstanbul İplik Fuarı’nın 2017’deki Büyük Başarısı

2017 Şubat ayında düzenlenen Uluslararası İstanbul İplik Fuarı’nı 123 ülkeden 8.755 ziyaretçi yoğun bir ilgiyle takip etti. Dünyanın 2. en büyük ve en kapsamlı iplik fuarı konumuna gelen fuar, 22 ülkeden 258 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşti.

İplik sektörünün yeni pazarlara açılması hedefiyle uluslararası pazarlama faaliyetlerine ağırlık verilen fuarda, Tüyap davetlisi olarak gelen profesyonel alım heyetleri, katılımcı firmalarla buluşturuldu.

Etkin pazarlama çalışmaları ile ziyaretçi akınına uğrayan İstanbul İplik Fuarı, sağladığı ihracat fırsatları ile katılımcı firmalardan tam not alarak son 14 yılın en başarılı İplik Fuarı oldu. Katılımcı firmalar ziyaretçi sayısı ve niteliğinden memnun kalırken, potansiyel müşteriler ile bir araya gelerek verimli bir fuar geçirdiler.

Sektörler Arası Güç Birliği

İplik üreticilerinin tüm güçleriyle yer aldığı 15. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı ile dünyanın lider makine üreticilerinin yer aldığı ITM- Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarları aynı tarihte gerçekleşiyor.

2018’de İplik Sektörünün Uluslararası Buluşma Merkezi Yine Tüyap Olacak!

15. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 14-17 Nisan Cumartesi-Salı günleri Tüyap / İstanbul’da gerçekleşecek. ITM- Uluslararası Tekstil Makineleri ile eş zamanlı düzenlenecek olan bu büyük buluşmayı kaçırmayın.