DOĞADAN GELECEĞE









 


BİR DÖNÜŞÜM SERÜVENİ
 
Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 2024 Teması: “Doğadan Geleceğe”
Gelişiyoruz, değişiyoruz ve tüketiyoruz… Her geçen gün doğaya dönüş, doğan ilham alma isteğimiz de geliştiğimiz, değiştiğimiz ve tükettiğimiz oranda artıyor. Tüm sektörlerin ortak hedefi haline gelen geri dönüşüm, sürdürülebilir ekonomi ve en önemlisi de sürdürülebilir bir dünya bu yıl Uluslararası İstanbul İplik Fuarı’nın en önemli konularından. 











Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 20. yılında doğadan aldığı ilhamla, katılımcılarına eşsiz bir sergi alanı açıyor. Daha yaşanabilir bir Dünya için sürdürülebilirlik hamlelerine destek olarak geri dönüştürülmüş ipliklerin özel olarak sergileneceği bu alanda, doğanın renkleri ziyaretçiler ile buluşuyor.

Toprak, Deniz ve Orman Sizi Bekliyor
Toprak, orman ve deniz temaları ile uyumlu renk tonlarında geri dönüştürülmüş ipliklerin ve bu ipliklerle üretilmiş kumaş ve son ürünlerin sergileneceği alanda öncü firmaların doğaya saygılı üretim süreçleriyle ürettiği yüzlerce doğa dostu iplik ziyaretçilerini bekliyor.
Toprak, deniz ve orman temalarında hazırlanan alanda kahverengi, mavi ve yeşilin onlarca tonu ziyaretçilerle buluşuyor. Fuar, renklerin dilinden doğayı dinleyeceğimiz, doğadan aldığımız ilhamla geleceğe yönleneceğimiz bir ilham noktasına ev sahipliği yapıyor.


 
Şimdi doğadan aldığımız ilhamla geleceğe uzandığımız “DOĞADAN GELECEĞE” sergi alanımızda sürdürülebilir bir gelecek için var olduğumuzu gösterme zamanı. Trend renkler, farklı dokular ile buluşmak için hazırız.
 
Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Batı1 Fuaye
Tarih: 22-24 Şubat 2024
Saat: 10.00 – 18.00