PANTONE DUYURDU 2024 YILININ RENGİ PEACH FUZZ

PANTONE DUYURDU 2024 RENGİ PEACH FUZZ

2024 yılının rengi olarak belirlenen peach fuzz (şeftali tüyü) insanın tüm yönlerini kapsayan ruhunu, kalbini, zihnini ve bedenini zenginleştiren, kadifemsi yumuşak bir dokuya şeftalidir.

Leatrice Eiseman (Executive Director, Pantone Color Institute) ;

Yakınlık ve bağlantıya olan doğuştan gelen özlemimizi yansıtan bir renk tonu ararken, sıcaklık ve modern zarafetle ışıldayan bir renk seçtik. Şefkatle yankılanan, dokunsal bir kucaklama sunan ve gençlerle zamansızlar arasında zahmetsizce köprü kuran bir renk tonu.

    
PANTONE 13-1023 Şeftali Tüyü, zarif ve şehvetli bir renktir. Bu renk, nezaket, hassasiyet, şefkat, paylaşım, topluluk ve işbirliği mesajlarını iletmektedir. Sıcak ve rahat bir renk olan, bir anlık dinginliği ve sığınak hissinin tadını çıkarma arzumuzu vurgulamaktadır. Bu renk, sakin bir hava yaratır ve bize varolma, hissetme, iyileşme ve gelişme için bir alan sunar. Duygusal bir renk olan PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, dokunsallığın ve kozalanmış sıcaklığın rahatlatıcı varlığıyla duyularımızı uyandırır. Hassas ama tatlı ve havadar yeni bir modernliği çağrıştırır. İnsan deneyimini zenginleştirme ve besleme konusunda merkeze alan bu renk, aynı zamanda yumuşak hafifliği abartısız ama etkileyici, dijital dünyaya güzellik getiren, derinliğe sahip, oldukça sofistike ve çağdaş bir şeftalidir. Şiirsel ve romantik, vintage bir havaya sahip temiz bir şeftali tonu olan PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, geçmişi yansıtır ancak çağdaş bir ambiyansla yeniden tasarlanmıştır.












Bu bilgiler PANTONE web sitesinden alınmıştır.