SS25 Rengi Belli Oldu!

WGSN ve Coloro’ya Göre SS25 Rengi Belli Oldu!

Bu sezonun rengi gizem! 2025 yılında gizem, karanlık ve ilgi çekici bir ton üzerinden ilerlendi. Mavi ile mor arasında bir geçiş rengi olan Futura Dusk SS25 sezonun rengi seçildi. Ona eşlik eden renkler ise Transcendent Pink, Aquatic Awe, Sunset Coral ve Ray Flower oldu.
WGSN'nin renk başkanı Urangoo Samba yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Güvenlik duygusu getiren renkler 2025'te anahtar olacak. Gerçekten de büyüleyici koyu tonların ne kadar ivme kazanacağını göreceğiz. Yakın gelecekte, gerçeklik ve fantezi arasındaki çizgiler her zamankinden daha bulanık olacak: Future Dusk, bu yöne giden sürükleyici ve dönüştürücü bir renktir.”
Future Dusk, Apricot Chush, WGSN ve Coloro'nun 2024 Yılının Rengi seçimini takip ediyor. WGSN'de kadın modası başkanı Sara Maggioni, SS25 renginin canlı bir renk olduğunu ve birçok noktaya dokunduğunu söyledi.





SS25 Sezonunun Rengi Futura Dusk

Mavi ile mor arasındaki karanlık ton, gizemi ve kaçışı çağrıştıran bir renk tonu. Değişim temalarını besleyen bir renk. Bu ton, muazzam bir değişim dönemi için mükemmel bir seçim. Koyu, karamsar ve ilgi çekici bir renk tonu olarak, sizi derin düşüncelere daldırabilir ve hayal gücünüzü harekete geçirebilir. Sıradanlıktan kaçanlar için ideal olan bu ton, onlar için biçilmiş kaftan.
Uzay çağı olarak adlandırılan bir renk: Future Dusk! Sanat üreteçleri gibi yapay zeka destekli yaratıcı araçların kullanımı yaygınlaştıkça, sentetik yaratıcılık önemli bir itici güç haline gelecek. Göksel bir tılsım yaratmak için metalik kaplamalar ile geliştirilebilecek olan Future Dusk, 3D işlemelere uygulamak için harika bir renk. Sizi hayal gücünüzün sınırlarını zorlamaya teşvik eden bu renk sıradanlıktan uzaklaşmanızı sağlayacak.




Eşlik Eden Renkler

Transcendent Pink, Geleneksel pembe tonlarından daha farklı bir hissiyat yaratan, nötr bir hissiyatla birlikte temel ve dengeleyici bir çekicilik sunan, nadir bulunan bir renk tonu.
Aquatic Awe, doğanın garip ve muhteşem yönlerini kutlayan dönüştürücü bir turkuaz.
Sunset Coral, neşe arayışına hitap eden, enerji verici ve iyi hissettiren bir renk.
Ray Flower, sıcak ve davetkar bir kaliteye sahip parlak bir sarı.

Bu bilgiler WGSN web sitesinden alınmıştır.